Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen trekt positieve conclusie over Red Bull-kansen in Bakoe

Na een sterke start in de eerste training reed Max Verstappen de zesde tijd in de tweede sessie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Toch is de Nederlander vrij positief.

Verstappen FP1 Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen begon voortvarend aan het Grand Prix-weekend in Azerbeidzjan door de snelste tijd te rijden in de eerste vrije training. Het zorgde voor optimisme, maar in de tweede oefensessie ging het niet van een leien dakje. Verstappen klaagde over onderstuur en beperkt zicht, maakte een paar foutjes en moest het met de zesde plaats doen. Toch overheerst het optimisme bij de wereldkampioen.

"Ik denk dat we over het algemeen een goede dag achter de rug hebben", vertelt Verstappen op zijn eigen website. "We hebben het één en ander geleerd. Nu moeten we terugkijken naar wat we allemaal hebben geprobeerd, maar tot nu toe lijkt het erop dat we dit weekend competitiever zijn, dus dat is positief."

Verstappen klaagde wel over onderstuur, maar had weinig problemen. "Het hoort ook een beetje bij de baan. Het is erg glad en er zijn veel bochten van 90 graden. Soms houd je uit voorzorg de rem ingedrukt om niet de muur te raken. Natuurlijk was de tweede vrije training wat lastiger voor mij. We moeten de balans wat beter voor elkaar krijgen en dan ben ik er zeker van dat we competitief kunnen zijn."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull