Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen trekt realistische conclusie na foutloze GP Singapore

Max Verstappen beperkte de schade door als tweede over de streep te komen in Singapore. De Nederlander is realistisch na afloop.

Verstappen GP Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen eindigde op de tweede plaats in Singapore. De wereldkampioen kon Lando Norris in de verste verte niet bedreigen, maar zette verder geen stap verkeerd. Verstappen begint zo met een voorsprong van 52 punten aan de laatste zes races en is tevreden.

"Ik heb mijn best gedaan en mijn snelheid gemanaget", vertelt Verstappen. "De eerste stint was lastig wegens bandenslijtage, maar de tweede stint was een beetje beter. Ik voelde me comfortabeler. De tweede plaats is een goed resultaat, wetende dat we zouden worstelen op dit circuit. Natuurlijk zijn we niet blij met de tweede plaats en moeten we nu verbeteren. Dat gaan we proberen."

Verstappen weet dat het krap wordt richting het einde van het seizoen. "Het kan snel veranderen, dus we moeten proberen het om te draaien en er niet altijd achter te eindigen. We zullen zien hoe dat gaat. Ik kijk eerst uit naar wat rust."

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na eenzame race Verstappen en dominante zege Norris