Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen valt individueel én met raceteam in de prijzen tijdens awardshow

Max Verstappen kan wéér een extra prijs toevoegen aan zijn trofeeënkast van 2021. Op de valreep van het jaar pakt hij een 'Simmy Award', net als zijn team, Team Redline van Atze Kerkhof.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool/Getty Images

Max Verstappen blijft maar winnen in 2021. De Formule 1 wereldkampioen van 2021 wordt alom geprezen voor zijn acties op de baan, maar op tweede kerstdag werd hij geroemd om wat hij veelal thuis weet te presteren. In zijn simulator wel te verstaan.

Voor het tweede jaar op rij organiseerde VCO, organisator van online race-evenementen, de 'Simmy Awards'. Verstappen was genomineerd in de categorie 'Best Real World Pro'. Hij won de award voor het tweede jaar op rij.

Team van Verstappen 'beste team'

Verstappen laat in de vrije raceweekenden regelmatig zijn gezicht zien in de online racewereld, waarbij hij de grote evenementen als 24 uursraces niet schuwt. Niet zelden valt hij daarbij in de prijzen, of gaat hij zelfs met de overwinning aan de haal.

Het vaste raceteam van Verstappen, Team Redline, viel eveneens in de prijzen. De formatie van onder andere Atze Kerkhof ging aan de haal met de titel 'Best Team'. Ook Team Redline prolongeerde daarmee de titel die ze in 2020 ook al wonnen.

Nu hij wereldkampioen Formule 1 is geworden, zal het zelfvertrouwen van Max Verstappen alleen maar groter worden. Hij waagt zich na afloop van het seizoen aan een boute voorspelling.

3 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche