Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen verandert van gedachten en is tóch te zien in Netflix-serie Drive to Survive

Max Verstappen, die zich voorheen negatief uitsprak over de Netflix serie Drive to Survive, heeft met de makers van de serie om tafel gezeten en is samen met hen tot een verstandhouding gekomen voor de toekomst van de serie. Volgens de Nederlander gaan we hem wat meer voorbij zien komen in het nieuwe seizoen van de serie.

Max Verstappen was op zijn zachtst gezegd geen fan van de Netflix-serie Drive to Survive. De serie geeft een unieke kijk achter de schermen in de Formule 1-wereld, maar niet elke coureur was het volledig eens over de manier waarop situaties werden geschetst. Zo ook Verstappen. De Nederlander vond dat bepaalde zaken veel groter werden gemaakt dan dat ze in werkelijkheid zijn. "Er waren een paar dingen waar ik niet helemaal blij mee was: het faken van rivaliteiten tussen coureurs en soms schetsen ze coureurs op een andere manier dan zoals ze in daadwerkelijk eigenlijk zijn. Dat is waarom ik er vorig jaar niet echt bij betrokken was", vertelt Verstappen in de podcast Pardon My take .

Verstappen keert terug in Drive to Survive

Terwijl Verstappen in de vorige paar seizoenen amper te zien was en weigerde mee te werken aan de serie, zegt hij nu bijgedraaid te zijn. In de podcast wordt gegrapt dat Verstappen groot fan is van de Netflix-serie en alles heeft bewaard voor het gloednieuwe seizoen, waarop de Limburger antwoordt: "Precies. Ik spaar al mijn energie voor dit seizoen", waarna hij er wat serieuzer op ingaat en zegt dit jaar wél mee te werken aan Drive to Survive. "Ik ga me nu niet te negatief uitspreken over vorige seizoenen, want ik heb inmiddels gesproken met de mensen die de show runnen. We zijn tot een goede verstandhouding gekomen voor de toekomst en hoe we daarin samen kunnen werken. Ik weet zeker dat je mij in het volgende seizoen wat meer zult zien."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'