© Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

Verstappen verwacht geen zege in Japan: "Mercedes is te sterk"

06 okt. 2018 17:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Vanaf een derde startpositie begint Max Verstappen morgenvroeg aan de Grand Prix van Japan. De Nederlander legde in de voorbije twee seizoenen steeds beslag op de tweede plaats. Een positie waar hij morgen ook voor tekent.

Op pure snelheid lijkt Max Verstappen kansloos te zijn ten opzichte van Mercedes. Het gat bedroeg tijdens de kwalificatie meer dan één seconde per ronde.

"Eerlijk gezegd denk ik niet dat we hier kunnen strijden voor de zege. Ik heb geprobeerd om zo dicht bij deze mannen te komen als mogelijk. Vorig jaar stonden we er na de kwalificatie ook ver af, maar verliep de race erg goed. Ik hoop dat we daar morgen een herhaling van zien", laat Verstappen op de persconferentie weten.

"Kimi zal me tijdens de start zeker onder druk proberen te zetten en Sebastian zal ongetwijfeld van achteruit naar voren komen. Het is aan ons om de juiste strategie voor de race te hebben."

Op welke positie verwacht jij dat Max Verstappen finisht? Laat je voorspelling achter in onze voorspelgame en maak kans op een Max Verstappen cap!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen