Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen wijst 'helpende' factor in titelstrijd aan

De Grands Prix van Azerbeidzjan en Singapore stonden bij Max Verstappen niet bepaald rood omcirkelt in de agenda. Nu die achter de rug zijn kan Verstappen uitkijken naar circuits waar hij zich iets meer thuis voelt.

Verstappen Mexico 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Al weken riep men bij Red Bull, met Max Verstappen, vooraf dat de Grands Prix van Azerbeidzjan en Singapore de twee lastigste van het seizoen zouden worden. Het moest een overlevingsstrijd worden en dat is best goed gelukt. Nog altijd beschikt Verstappen over een voorsprong van 52 punten op Lando Norris. Na de 'herfststop' komen er meer 'traditionele circuits' aan en daar kijkt Verstappen erg naar uit.

Voorafgaand aan het weekend in Singapore gaf Verstappen aan dat het weekend geslaagd zou zijn als hij uit wist te lopen in het kampioenschap. Dat lukte niet, omdat Norris de wedstrijd won en Verstappen als tweede binnen kwam. Ondanks dat dat doel in Singapore dus niet werd behaald, bevestigt Verstappen bij Viaplay dat het doel niet veranderd: "Absoluut, het doel verandert niet. Alleen moet je gewoon realistisch zijn. Op dit moment loopt het gewoon even niet."

"Ook al moet ik zeggen dat na Monza had ik al wel verwacht, dat ook al maakten we verbeteringen aan de auto, dat deze twee weekenden (Azerbeidzjan en Singapore red.) gewoon erg moeilijk zouden zijn voor ons," zo vervolgt de regerend wereldkampioen. "En dan komen er weer een paar circuits, die ik zelf ook wat leuker vind. Dat zal denk ik ook helpen."

Ook interessant:

Vloekende Verstappen zet F1 op scherp én op stelten

De Formule 1 was in rep en roer na de taakstraf voor Max Verstappen voor het gebruik van een vloekwoord. Iedereen vindt er wat van en vrijwel iedereen is op de hand van Verstappen. Voer voor discussie, een discussie die we ook in een kakelverse podcast 'gewoon' voortzetten.

Bekijk je de podcast liever op Youtube, dat kan hier!

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB