Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen vindt vervangende race voor GP Australië

Max Verstappen rijdt dit weekend dan wel niet de Grand Prix van Australië, hij staat wel aan de start van de 12 uur van Sebring. De virtuele variant, wel te verstaan.

Max Verstappen zit niet verveeld thuis nadat de Formule 1 Grand Prix van Australië werd afgelast. Hij heeft een plekje weten te bemachtigen in de line-up van zijn vaste online raceteam Team Redline. In een Porsche GT-auto neemt hij deel aan de 12 uur van Sebring op het iRacing-platform. Max Verstappen zal de nare nasmaak van zijn vorige sim-avontuur willen wegspoelen met een klinkend resultaat. Enkele weken geleden crashte hij in leidende positie tijdens de 12 uur van Bathurst. Teamgenoten voor het nieuwe online-evenement zijn Patrick Moser en Patrick Heinrich. Een dag later (zondag) doet Max Verstappen vervolgens mee aan de All-Star Esports Battle , een race die in het leven is geroepen juist om het gemis van de Australische GP te compenseren. Daarin staan naast de Red Bull-coureur onder andere ook Billy Monger, Antonio Felix Da Costa, Rudy Van Buren en Andre Lotterer aan de start.

1238485208183312384

Crazy race weekend again! Let's start with the @iRacing Sebring 12h Live on Saturday, be there or be square!😍 @fanatec @F33Lgg @AkInformatica pic.twitter.com/HHlalFUV2k — Team Redline (@TeamRedlineSim) March 13, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"