Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Japan 2022

Verstappen gebombardeerd tot ultieme favoriet voor GP-zege Japan

Met poleposition op zak begint Max Verstappen zondag op de beste positie om de Grand Prix van Japan te winnen. De bookmakers bestempelen hem verreweg als de grootste kanshebber op de zege.

Verstappen Japan
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen is volgens de bookmakers met afstand de favoriet voor de overwinning van de Grand Prix van Japan. De Red Bull-coureur veroverde poleposition op zaterdag met een rondetijd die slechts een fractie sneller was dan de tijd van Charles Leclerc. Toch zien de bookmakers de Ferrari-coureur niet als een grote dreiging.

Zet je een tientje in op Verstappen als winnaar van de GP van Japan, dan betalen de bookmakers vijftien euro uit. Bij Leclerc is dit aanzienlijk meer: wie een tientje inzet op een overwinning van de Monegask, krijgt vijftig euro uitbetaald.

Naast Verstappen en Leclerc zien de bookmakers slechts een kleine kans voor een andere winnaar in Suzuka. Zo wordt bij de zege van Carlos Sainz 130 euro uitbetaald met een tientje inzet. Bij Red Bull-rijder Sergio Perez, startend vanaf de vierde plaats, is dit zelfs 150 euro.

Klik hier voor de beste F1-odds

Welk team wint in Japan?

Logischerwijs is met Verstappen ook Red Bull de favoriet voor de zege in Japan. De bookmakers betalen bij inleg van een tientje €14,20 uit als een van de Red Bull-coureurs wint. Bij Ferrari, de nummer twee, stijgt dit bedrag naar een uitbetaling van veertig euro. Een overwinning van een ander team verwachten de bookmakers absoluut niet: bij inzet van een tientje op Mercedes, bijvoorbeeld, wordt €130 uitbetaald.

Klik hier voor de beste F1-odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Klokt Verstappen de snelste ronde?

Als Verstappen wint in Suzuka én de snelste raceronde klokt, dan wint hij dit weekend zijn tweede wereldtitel in de Formule 1. Volgens de bookmakers zeker geen ondenkbare situatie. Bij inzet van een tientje op Verstappen met de snelste raceronde keren ze 19 euro uit.

De nummer twee in de lijst met 'favorieten voor de snelste ronde' is wederom Leclerc. Bij inzet van een tientje betalen de bookmakers €32,50. Bij Carlos Sainz en Sergio Perez is dit respectievelijk zeventig en tachtig euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"