Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Jos Verstappen

Verstappen voorspelt succes voor Red Bull in komende races

De afgelopen twee Grands Prix verliepen voor Red Bull beduidend minder succesvol dan we van het team gewend zijn. Jos Verstappen blikt echter vol vertrouwen vooruit op de komende paar races in de Formule 1. De vader van Max denkt dat Red Bull dan uitstekend uit de verf zal komen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Spa-Francorchamps en Monza brachten Max Verstappen weinig geluk, maar daar kan op korte termijn verandering in komen. De eerstvolgende race die op de kalender staat is de Grand Prix van Singapore. De nachtrace wordt verreden op een stratencircuit, wat doorgaans goed nieuws is voor Red Bull: "Ik denk dat het er voor Singapore heel goed uitziet voor Red Bull", zo laat Jos Verstappen optekenen in gesprek met Ziggo Sport.

"Vorig jaar ging Red Bul er al goed, dus ik denk echt dat we daar voor de overwinning kunnen gaan", aldus de man die twee podiumplaatsen in de Formule 1 wist te veroveren. "Dan hebben we ook nog Mexico waar Max het altijd goed doet én Amerika én Brazilië. Er komt nog wel een aantal races aan waar Max goed kan gaan presteren."

Verstappen sr. verwacht ook het nodige van de Grand Prix van Japan, de thuisrace van Red Bulls motorleverancier Honda: "Ze zijn het hele jaar al goed bezig, en Honda wil natuurlijk overal schitteren, maar in Japan willen ze natuurlijk écht iets laten zien. Ik denk echter ook dat Red Bull daar de auto voor heeft."

Luister hieronder naar de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365 met Jeroen van Inkel, Tom Coronel en Joe van Burik.

31 reacties