Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen werkt test af in Mugello

Een pauze in de Formule 1 betekent niet dat Max Verstappen stilzit. De Nederlander kwam in een GT3-auto in actie op het circuit van Mugello.

Verstappen race Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Ik ga testen in een GT3-auto, na mijn verjaardag, dat motiveert mij altijd nog." Verstappen kondigde het al aan na de Grand Prix van Singapore: hij zou een test af gaan werken in een GT3-auto van Verstappen.com, zijn team.

Nu was het daadwerkelijk zover, Verstappen reed vandaag, op dinsdag 1 oktober, rondjes op het circuit van Mugello in Italië. De wereldkampioen is actief betrokken bij het project, met ook Thierry Vermeulen die actief is in de DTM. Vermeulen sprak recent nog lovende woorden over de betrokkenheid van Verstappen in de Viaplay-documentaire Off the Beaten Track

Ook engineer Graziano Michelacci was verbaasd over de kwaliteiten van Verstappen, die gelijk snelle rondetijden noteerde in de auto. "Ik weet doorgaans wel wat ik van bepaalde coureurs kan verwachten, maar dit was echt onverwacht. Hij verbeterde zijn rondetijden op een manier die in het echte leven niet bestaat. Zelfs als je zoiets van Verstappen verwacht, ben je alsnog verbaasd."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees. Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal en te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x