Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2023

Verstappen zet alles en iedereen in de schaduw bij bookmakers

In Singapore moest Max Verstappen zijn rol als grote favoriet even afstaan, maar in Japan heeft hij orde op zaken gesteld. Niet alleen op de baan staat hij weer vooraan, maar ook bij de bookmakers. En hoe!

Verstappen Piastri Japan
Voorspellen
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte een marge van zes tienden van een seconde in de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Japan. Het is een groot gat en als we kijken naar de odds voor de race op zondag, dan zien we opnieuw een grote kloof tussen de Red Bull-coureur en zijn uitdagers.

Zet je namelijk €10,- in op Max Verstappen, dan boek je daar €1,50 winst mee. Wint de nummer twee op die lijst, Lando Norris, dan is dat tientje meteen al goed voor €140,-. Oscar Piastri sluit aan op de derde plek en zou goed zijn voor €200,- winst.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Een keer iets anders?

Bij Unibet kan je geld inzetten op een tal van zaken, waaronder bepaalde specials. De snelste pitstop levert teams op zijn vroegst pas aan het eind van het seizoen iets op, maar een geslaagde gok kan jou al eerder wat opleveren.

Red Bull wordt aangewezen als de favoriet voor de snelste pitstop, gevolgd door McLaren en Ferrari. Een tientje inleg kan je respectievelijk €6-, €27,50 of €31,50 opleveren.

Welke F1-coureur rijdt de snelste raceronde?

Zoals altijd kan je ook weer inzetten op de coureur waarvan jij verwacht dat hij de snelste ronde rijdt in de race. Ook hier bezet Verstappen de leidende positie, en hoewel de marges ook hier groot zijn, zijn ze alsnog een stuk kleiner dan als het gaat om de winnaar.

Een tientje op Verstappen levert €4,50 winst op. Sergio Perez, die vanaf P5 komt, staat op de tweede plaats. Rijdt hij de snelste ronde en je hebt dat goed voorspeld, dan win je daar €60,- mee. Dan volgen de McLarens, zoals het overzichtje hieronder laat zien.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Japan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024