Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen zet schouders eronder met Red Bull: "Dat is prioriteit"

Na een dramatisch weekend in Italië hoopt Red Bull terug te slaan op het stratencircuit in Azerbeidzjan. Max Verstappen heeft in ieder geval hard gewerkt om optimaal voorbereid aan de start te staan.

Verstappen Qualifying Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Voor Max Verstappen en Red Bull breekt een cruciale periode aan. De Grand Prix van Italië verliep dramatisch, waardoor het team hard op zoek ging naar verbeteringen. Of dat is gelukt, gaat blijken in Azerbeidzjan, waar komend weekend de zeventiende race van het seizoen wordt afgewerkt. Verstappen deed een duit in het zakje door veel in de fabriek aanwezig te zijn en het team zo te helpen.

"Ik ben deze week met het team naar de fabriek gegaan", vertelt Verstappen in de preview van Red Bull. "Ik heb in de simulator gezeten in aanloop naar de Grand Prix van Azerbeidzjan en Singapore. Monza was een zware race en het is onze prioriteit om onze vorm weer terug te vinden. We willen altijd competitiever zijn en het team heeft hard gewerkt om de problemen van de afgelopen races te verbeteren."

Verstappen kijkt dan ook uit naar het Grand Prix-weekend in Bakoe. "Het is altijd een mooie uitdaging en een interessant circuit om op te rijden, mede omdat het een stratencircuit met lange rechte stukken betreft. We zijn er klaar voor om weer te racen en te zien wat het weekend brengt."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"