Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen ziet McLaren als geduchte concurrent: "Tij kan snel keren"

Max Verstappen kreeg de afgelopen twee races veel concurrentie van Lando Norris. De Nederlander vindt McLaren nu een geduchte uitdager en beaamt dat het zomaar op een spannende titelstrijd kan uitdraaien.

Verstappen Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het was voor velen toch wel een kleine verrassing dat McLaren Red Bull de afgelopen tijd serieus kon bedreigen. Lando Norris pakte zijn eerste Grand Prix-overwinning in Miami, waarna hij in Imola maar zeven tienden tekort kwam om Max Verstappen nog eens te verslaan. Maar is er nu serieus een titelstrijd losgebarsten en hoe mooi is dat voor de sport? Verstappen reageert in eerste instantie ludiek, om daarna serieus op het onderwerp in te gaan.

"De afgelopen jaren waren al fantastisch!", lacht Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Op een serieuze toon, het is goed om te zien dat andere teams competitiever zijn. Normaal gesproken leren anderen met de tijd ook meer over de reglementen en weten ze welke richting ze moeten kiezen. Het is ook goed voor de sport als meerdere teams om de zege strijden."

Lando Norris riep dat hij dit seizoen misschien al de druk op kan voeren voor de titel. Verstappen reageert rustig, maar snapt het wel. "Iedereen zou zo moeten denken, zeker na de laatste twee races. McLaren doet zeker mee, al staan ze natuurlijk een paar punten achter. Maar als je ineens gaat winnen, kan het tij snel keren. Wij proberen gewoon ons pakket te verbeteren en mijn aanpak is altijd hetzelfde geweest. Het maakt dan niet uit of iemand anders of een ander team daarbij betrokken is. We moeten altijd op onszelf focussen, want dat is het enige waar we controle over hebbenn."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Spanje Data tonen aan: Verstappen en Red Bull moeten één belangrijk punt verbeteren