Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen zoekt vanavond revanche in grootste online raceklasse

Vanavond staat Max Verstappen weer aan de start van de online racecompetitie van Team Redline, Real Racers Never Quit. De Red Bull Formule 1-coureur heeft iets recht te zetten.

Tijdens de eerste race-avond onder de vlag van de 'Tribute to Motorsport Legends', ging Max Verstappen nog voortvarend van start met een klinkende overwinning, maar in race twee kwam hij door een crash op een ronde achterstand als achttiende over de streep in de Lotus 79. Genoeg ruimte voor verbetering dus vandaag. Vanavond om 20:45 uur wordt de tweede en laatste ronde van het tweeluik verreden. Er wordt opnieuw gereden met de Lotus 79, maar op welk circuit er wordt gereden, is vooralsnog niet bekend. Het publiek kan helpen de keuze te maken middels de tweet hieronder. Natuurlijk zijn de races weer live te volgen op RacingNews365 .

1251128921757757441

Ok, so we have decided on the car, but need your help with picking the track. Which track do you want to see our drivers competing in tonight 🤷 A. Brands Hatch B. Snetterton C. Donington D. Oulton Park Let us know in the comments below 👇 pic.twitter.com/6U3dEVtDAV — Team Redline (@TeamRedlineSim) April 17, 2020

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje