Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Vettel: "Binotto houdt ons uitstekend in het gareel"

Sebastian Vettel en Charles Leclerc maakten het in 2019 geen eenvoudig debuut-seizoen voor teambaas Mattia Binotto. De Zwitserse Italiaan moest zijn coureurs meerdere malen streng toespreken, maar de twee teamgenoten kunnen nog altijd met elkaar door een deur. Volgens Vettel is Binotto dan ook de ware leider van Ferrari.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Tegenover het Italiaanse F1GrandPrix laat Sebastian Vettel weten dat Mattia Binotto de absolute leider is binnen Ferrari. "Mattia is onze leider en hij weet met zijn rust het team altijd bijeen te houden. Ondanks dat hij heel kalm is, krijgt hij het altijd voor elkaar om ons te wijzen op onze verantwoordelijkheden en zorgt hij ervoor dat we de doelstellingen nooit uit het oog verliezen."

Volgens de viervoudig wereldkampioen gaan de 'tifosi' van Ferrari in de komende maanden snel duidelijkheid krijgen wat betreft de potentie van de nieuwe bolide. "Door Mattia zijn we rustig en uitstekend gefocust op ons doel. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd om onze doelstellingen te bereiken en in de komende maanden zullen we zien of we de juiste keuzes hebben gemaakt."

"Wanneer je wijzigingen doorvoert aan je bolide of het beleid binnen een team, dan heeft het natuurlijk tijd nodig voordat de resultaten er komen. We zijn echter positief gestemd en durven vooruit te kijken", aldus Vettel die dit seizoen zijn vijfde titel hoopt te veroveren. Het zou zijn eerste titel worden in dienst van de Scuderia en tevens een langgekoesterde wens van de Duitser uit laten komen.

0 reacties

    Breaking Lovende Verstappen: "We hebben de Honda-motor nog niet maximaal belast"