Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel geeft update over F1-toekomst en weerspreekt 'gerucht'

Nu de tweede helft van het F1-seizoen is aangebroken, heeft Sebastian Vettel meer duidelijkheid gegeven over zijn contractbesprekingen met Aston Martin.

Sebastian Vettel heeft een update gegeven over zijn toekomst in de Formule 1 en gaat in op enkele 'geruchten' over zijn volgende stap in de Formule 1. Het huidige contract van de coureur van Aston Martin loopt eind 2022 af. Eerder gaf Vettel aan dat hij de komende weken zal gebruiken om zijn plannen met zijn familie te bespreken . Op de vraag of er in de aanloop naar de Grand Prix van Frankrijk nog meer nieuws is, liet Vettel doorschemeren dat er de 'intentie' is om door te gaan. "Ik race dit weekend, en het volgende weekend", grapte Vettel richting de media, waaronder RacingNews365. "Ik heb voorheen gezegd dat ik met het team in gesprek ging. Ik denk dat er een duidelijke intentie is om door te gaan en we zullen snel zien waar we daarin staan."

Vettel spreekt 'geruchten' over toekomst in F1 tegen

Vettel werd ook gevraagd over de speculaties die hem in verband brengen met een mogelijk overstap naar McLaren in de toekomst, mocht Daniel Ricciardo na dit seizoen niet langer voor dat team racen. "Ik denk dat Lando (Norris) een contract heeft", grapt Vettel opnieuw. "Ik ken een aantal mensen bij McLaren, maar het zijn slechts geruchten", verzekert hij.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje