Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel haalt uit naar Ferrari: 'We zijn simpelweg niet goed genoeg'

Sebastian Vettel heeft zich zeer kritisch getoond naar zijn team. Volgens de Duitser moet zijn team wel blind zijn om niet te zien dat het de verkeerde kant op gaat.

Sebastian Vettel begon het seizoen goed met twee overwinningen, maar sindsdien heeft de Ferrari-coureur niet meer op het podium gestaan. Ferrari wankelt en dus wil Sebastian Vettel het tij keren voor het te laat is. "We moeten de problemen die we hebben in kaart brengen. De race in Spanje was niet goed en we moeten begrijpen hoe dat kwam" , aldus Vettel in gesprek met Sky Sports F1 : "We waren niet snel genoeg, zo simpel is het is het."

Vettel noemt vervolgens een aantal punten die in zijn ogen mogelijk te maken kunnen hebben met het verval van Ferrari. "Misschien hebben de andere teams meer of betere updates meegebracht dan wij. Pirelli had voor deze Grand Prix de banden aangepast, dus misschien dat wij daar meer hinder van hadden dan anderen." "Ten derde lijkt de betrouwbaarheid te zijn verslechterd. Kimi had een motorprobleem op zaterdag en in de race viel hij opnieuw uit. Dat zijn nogal wat problemen. Als we dat niet zien, zijn we blind."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi