© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: "Hamilton verveelde zich gewoon in GP Australië"

17 mrt. 14:45 Joe van Burik 3 reacties
Sebastian Vettel snapt niet waarom Lewis Hamilton zoveel achter diens teamgenoot Valtteri Bottas reed in de Grand Prix van Australië. Volgens de Duitser heeft dat te maken van de houding van de Brit.

Hamilton besloot de race als tweede achter Bottas, en wist Verstappen slechts op enkele seconden achter zich te houden. Zijn rivaal Vettel, zelf als vierde finisht, snapte daar helemaal niets van.

"Ik weet niet wat Lewis aan het doen was", aldus Vettel na de race. "Hij was waarschijnlijk verveeld en niet blij dat 'ie bij de start een plek verloren had. Dit is volgens mij niet de eerste race waar hij gewoon maar rondjes rijdt, hij speelde eigenlijk maar wat.

De viervoudig wereldkampioen uit Duitsland had zelf zijn eigen problemen met Ferrari, dat het tempo van Mercedes simpelweg niet kon volgen.

Vettel vervolgt: "Over de teamradio hoorde ik dat hij klaagde over zijn banden maar hij heeft het einde van de race gewoon gehaald. Misschien dat hij op dat moment gewoon niet blij achter het stuur zat."

Enige tijd na de finish liet Mercedes blijken dat er schade aan de vloer van Hamiltons bolide was aangetroffen, waardoor de 'race pace' van de Brit in de wedstrijd werd gehinderd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen