Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel: 'Je bent nooit zo slecht als mensen zeggen dat je bent'

Na de GP van Groot-Brittannië werd Ferrari door veel mensen afgeschreven. De Italianen kregen een flinke tik op de neus van Mercedes, maar sloegen in Hongarije weer hard terug met een 1-2. Vettel is dan ook trots op het Italiaanse team.

Sebastian Vettel vindt dat mensen vaak te snel negatief zijn. " Je bent nooit zo goed als ze zeggen, maar ook niet zo slecht als ze zeggen." " Er wordt veel geroepen, maar het is goed om vooruit te kijken en je vizier te richten op de volgende race. Dan stopt de kritiek ook vaak. Ik denk dat het normaal is, omdat mensen je vaak alleen beoordelen op je laatste race. Ze zeggen dan positieve of negatieve dingen over je." De meningen van andere mensen hebben geen invloed op Sebastian Vettel. Hij hecht er ook niet al teveel waarde aan, want alleen de resultaten op de baan tellen. " Daar heb ik nooit last van gehad, want je bent nooit zo goed als men zegt en ook nooit zo slecht. Als Silverstone de slechte race van het seizoen was, dan is dat prima voor me. We moeten verder en er zijn nog zoveel races dit seizoen, met ups en downs."

Sebastian Vettel

Mensen beoordelen je vaak alleen op je laatste race

Doordat de strijd tussen Mercedes en Ferrari in volle gang is, wordt het wel eens vergeten welke stap Ferrari deze winter heeft gezet. De Duitser is trots op het team en de prestaties van dit seizoen. " Het wordt vaak vergeten als je in gevecht bent om de wereldtitel, maar er zijn heel veel dingen waarop we erg trots mogen zijn. De mensen binnen het team mogen trots zijn en ik ben erg blij met de auto. De auto was in Hongarije het hele weekend fantastisch."

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst