Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel maakt comeback in Grand Prix van Australië

Sebastian Vettel rijdt zijn eerste Formule 1 Grand Prix van 2022 in Australië. De Duitser keert terug achter het stuur van Aston Martin, nadat hij twee races moest missen vanwege een Covid19-besmetting.

Sebastian Vettel keert in de Grand Prix van Australië terug achter het stuur van de Aston Martin. De Duitser moest twee races missen, nadat hij voorafgaand aan de openingsrace in Bahrein positief getest op het coronavirus. In de dagen voorafgaand aan de GP van Saoedi-Arabië testte de Duitser opnieuw positief en dus werd hij voor twee races vervangen door Nico Hulkenberg. De eerste twee Grands Prix van 2022 waren nog geen succes voor de brigade in 'British Racing Green'. De AMR22 blijkt nog niet bijzonder competitief te zijn en na twee ronden van het wereldkampioenschap staan er dan ook nog nul punten op het scorebord. Aston Martin deelde het nieuws van de terugkeer van Vettel op Twitter.

1509455460352598018

TEAM UPDATE: We are pleased to confirm that Sebastian Vettel is now fit to race and will therefore line up alongside @lance_stroll in Melbourne to kick off his 2022 @F1 season at the @ausgrandprix . 💚 #F1 #AusGP pic.twitter.com/LrFqaHyQ8W — Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) March 31, 2022

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training