Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel maakt vandaag zijn Red Bull Formule 1-'comeback'

Het gaat dan wel helemaal nergens om, maar menig Formule 1-enthousiasteling zal er met interesse naar uit hebben gekeken. Op de Nürburgring maakt Sebastian Vettel zijn 'Red Bull-comeback'

Vettel Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De hoofdschotel vandaag op de beroemde Nürburgring is natuurlijk de 12 uursrace, maar het voorgerecht is misschien wel net zo lekker. Red Bull vult de dag met spectaculaire demo's met bepaald niet de minste coureurs achter het stuur.

Sebastian Vettel maakt een spectaculaire Red Bull-comeback als hij in de RB7 stapt waarmee hij in 2011 de wereldtitel in de Formule 1 won. Hij verkeert echter in top gezelschap. Niemand minder dan Jos Verstappen zal de baan op gaan met een monster van een busje: de Ford Supervan, een 1400 pk sterke elektrische van.

Daniel Ricciardo zou acte de présence geven, maar door zijn blessure was het noodzakelijk dat hij vervangen zou worden. David Coulthard is dan in het geheel geen slechte kandidaat. Ook geen lichtgewichten: Yuki Tsunoda, Gerhard Berger en Ralf Schumacher, evenals als een hele rits aan Red Bull-stuntcoureurs op twee wielen.

Max Verstappen schittert door afwezigheid. Hij had best een tripje naar de Eifel willen maken, maar Helmut Marko vond dat geen goed idee. "Verstappen kennende gaat hij dan allemaal ronderecords proberen te verbreken en dat soort risico's willen we niet lopen."

Mochten er mooi beelden vanaf het circuit gedeeld kunnen worden, zullen we dat hier op RacingNews365 natuurlijk doen.

Ook interessant:

Recordhouder Verstappen spreekt op de baan, Mercedes vooral daarbuiten

Verstappen deed het onmogelijk op Monza. Meer lof voor hem in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365? Jazeker, maar de heren Coronel, Dimmers en Mosterdijk bespreken heus ook meer.

Praat mee!

Viaplay
x
Ferrari Slaat grote slag en kaapt twee kopstukken weg bij Mercedes