© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: 'Mercedes is de grote favoriet'

01 mrt. 2018 16:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel wijst voorafgaand aan het seizoen Mercedes aan als de grote favoriet. Van zijn eigen Ferrari verwacht hij dat ze opnieuw dichtbij zullen zitten.

Vettel verwacht dat Ferrari dichtbij zit

Sebastian Vettel verwacht dat Ferrari ook in 2018 in de achtervolging op Mercedes moet. De Duitser wijst de constructeur uit zijn geboorteland aan als de grote favoriet voor de start van het nieuwe kampioenschap.

Gevraagd naar de verhoudingen tussen Ferrari en Mercedes, geeft Vettel aan dat deze in zijn ogen onveranderd zijn ten opzichte van vorig jaar:

"Ik denk dat Mercedes nog steeds het te kloppen team is", zo wordt Vettel geciteerd door ESPN. "Als wij daar op onze beurt heel kort achter kunnen zitten, is het uitgangspunt ook voor ons erg goed."

Het is nu nog maar maart. Vettel weet dat er richting het eind van het seizoen in november nog veel kan veranderen: "We gaan een lang jaar tegemoet en we zullen net zo lang blijven pushen."

Op de vraag of Ferrari van 2017 op 2018 net zo'n grote stappen kan maken als van 2016 op 2017, blijft Vettel het antwoord schuldig.

"Geen idee eigenlijk. Het ziet er tot nu toe allemaal prima uit, maar alle vergelijkingen gaan tot nu toe mank door de slechte omstandigheden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen