Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel niet bang voor Max Verstappen als teamgenoot

Sebastian Vettel loopt niet weg voor de eventuele komst van Max Verstappen bij Ferrari. De Italiaanse Formule 1 renstal zou volgens de laatste geruchten veel overhebben om de Nederlander vast te leggen.

Vettel en Verstappen vechten in de Formule 1 met regelmaat op en buiten de baan met elkaar. Ondanks de strijd hebben de beide coureurs geen hekel aan elkaar. Viervoudig wereldkampioen Vettel is niet bang voor de eventuele komst van Verstappen naar Ferrari. De Duitser verlengde recent zijn contract tot en met 2020. " Ik vind dat je het tegen iedere F1-coureur op moet durven nemen. Max is natuurlijk nog altijd erg jong en heeft meer jaren voor de boeg, dus je weet het nooit."

Bij Ferrari loopt het contract met Kimi Raikkonen eind 2018 af. De algemene verwachting is dat de Fin dan plaats moet maken bij Ferrari. Naast Verstappen wordt ook de naam van Ricciardo genoemd. " Ik heb een langer contract dan Max nu in de F1 en soms hebben dingen tijd nodig. Aan de andere kant veranderen bepaalde dingen erg snel. Het is daarom zinloos om zo ver in de toekomst te kijken. Op dit moment is alles rustig binnen Ferrari, omdat we weten met wie we volgend jaar rijden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi