Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel ondanks snelste tijd nog niet geheel tevreden

Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen klokten in de tweede vrije training de twee snelste tijden, maar toch is met name Sebastian Vettel nog niet geheel tevreden.

Sebastian Vettel snelde naar de snelste tijd in de middagsessie, maar kende ook een momentje toen hij in de Parabolica van de baan vloog. De schuiver is tekenend voor het de balans van de auto die volgens Vettel nog niet op orde is:

"De ochtend verliep door een klein probleem met de versnellingsbak niet heel soepeltjes, maar in de middag ging het een stuk beter. De balans is nog niet helemaal goed, maar daar kunnen we nog aan werken", zo laat Vettel in een eerste reactie weten. "Die schuiver zorgde gelukkig niet voor al teveel schade. De achtervleugel moest vervangen worden, maar daarna kon ik weer door. We zijn er nog niet, maar het pakket ziet er goed uit. Er valt nog het een en ander uit de auto te halen." Teamgenoot Kimi Raikkonen sloot op de tweede plaats aan achter Vettel en is tevreden met wat de Scuderia op de eerste dag liet zien: "De regen in de eerste sessie was natuurlijk niet ideaal, maar dat gold voor iedereen. Op een droge baan werkte beide compounds voor ons heel goed, dus al met al waren het geen slechte eerste ronden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi