Vettel ondanks snelste tijd nog niet geheel tevreden

31 aug. 2018 20:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen klokten in de tweede vrije training de twee snelste tijden, maar toch is met name Sebastian Vettel nog niet geheel tevreden.

Sebastian Vettel snelde naar de snelste tijd in de middagsessie, maar kende ook een momentje toen hij in de Parabolica van de baan vloog. De schuiver is tekenend voor het de balans van de auto die volgens Vettel nog niet op orde is:

"De ochtend verliep door een klein probleem met de versnellingsbak niet heel soepeltjes, maar in de middag ging het een stuk beter. De balans is nog niet helemaal goed, maar daar kunnen we nog aan werken", zo laat Vettel in een eerste reactie weten.

"Die schuiver zorgde gelukkig niet voor al teveel schade. De achtervleugel moest vervangen worden, maar daarna kon ik weer door. We zijn er nog niet, maar het pakket ziet er goed uit. Er valt nog het een en ander uit de auto te halen."

Teamgenoot Kimi Raikkonen sloot op de tweede plaats aan achter Vettel en is tevreden met wat de Scuderia op de eerste dag liet zien:

"De regen in de eerste sessie was natuurlijk niet ideaal, maar dat gold voor iedereen. Op een droge baan werkte beide compounds voor ons heel goed, dus al met al waren het geen slechte eerste ronden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen