© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Vettel over startcrash: 'Het hoort helaas bij het racen'

28 sep. 2017 10:20 Ruud Dimmers 0 reacties
Geen harde woorden of verwijten tijdens de FIA persconferentie. Alle drie de betrokken coureurs wilden de startcrash in Singapore het liefst zo snel mogelijk achter zich laten.

Drietal wil startcrash achter zich laten

Sebastian Vettel kreeg als aanstichter van de crash veel vragen en verwijten in de afgelopen weken. De Ferrari-coureur vindt dat alles wel gezegd is en wil er niet te lang bij stilstaan.

"Er is geen enkele reden om hier uitvoerig bij stil te staan. Natuurlijk ben ik niet blij met de uitkomst van de race,  maar gedane zaken nemen geen keer. De botsing liep voor ons allemaal slecht af."

"Het is nu eenmaal een onderdeel van het autoracen. Je hoopt nooit op een crash, maar weet dat dit altijd kan gebeuren. Terugkijken heeft geen zin, want het verandert niets aan de situatie."

"We hadden het alle drie graag anders gezien. Het is een gepasseerd station en we richten ons nu op het weekend in Maleisië."

Opvallend was de ontspannen sfeer tussen het drietal waarbij het er met name tussen Verstappen en Raikkonen zeer ontspannen aan toe ging.

Wie wint de GP van Maleisië? Speel mee en win een gave cap!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen