Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel over startcrash: 'Het hoort helaas bij het racen'

Geen harde woorden of verwijten tijdens de FIA persconferentie. Alle drie de betrokken coureurs wilden de startcrash in Singapore het liefst zo snel mogelijk achter zich laten.

Sebastian Vettel kreeg als aanstichter van de crash veel vragen en verwijten in de afgelopen weken. De Ferrari-coureur vindt dat alles wel gezegd is en wil er niet te lang bij stilstaan. " Er is geen enkele reden om hier uitvoerig bij stil te staan. Natuurlijk ben ik niet blij met de uitkomst van de race, maar gedane zaken nemen geen keer. De botsing liep voor ons allemaal slecht af."

" Het is nu eenmaal een onderdeel van het autoracen. Je hoopt nooit op een crash, maar weet dat dit altijd kan gebeuren. Terugkijken heeft geen zin, want het verandert niets aan de situatie." " We hadden het alle drie graag anders gezien. Het is een gepasseerd station en we richten ons nu op het weekend in Maleisië." Opvallend was de ontspannen sfeer tussen het drietal waarbij het er met name tussen Verstappen en Raikkonen zeer ontspannen aan toe ging. Wie wint de GP van Maleisië? Speel mee en win een gave cap!

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'