© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: "Raikkonen of Leclerc als teamgenoot is mij om het even"

29 nov. 2018 09:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen vormden vier jaar lang het rijdersduo van Scuderia Ferrari. In 2019 komt er met Charles Leclerc een frisse wind te waaien binnen het Italiaanse team.

Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen konden altijd prima met elkaar door een deur. De komst van Charles Leclerc zal voor de nodige verandering zorgen bij Ferrari, maar Vettel verwacht geen problemen.

"Ik probeer nu om Kimi te verslaan en andersom. Het maakt niet uit wie je teamgenoot is, je wil die altijd verslaan. Dat is nu zo met Kimi en dat zal volgend jaar met Charles niet anders zijn."

De jonge Leclerc zal zichzelf graag willen bewijzen binnen het team, en gaf recent aan dat hij voor eigen kansen mag gaan. Een verandering ten opzichte van de 'tamme' en gehoorzame Raikkonen.

"Natuurlijk is Charles een ander persoon dan Kimi, maar het is een goede jongen. We hebben respect voor elkaar. Tussen Kimi en mij was het altijd prima, er was nooit bullshit en dat maakte het voor mij en het team erg makkelijk. Ik verwacht geen problemen met Leclerc. Hij is opgegroeid in de Ferrari-academie en het team kent hem al jaren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen