Vettel: ‘Schrijf Red Bull niet af voor dit seizoen’

11 jul. 2018 11:00 Wanda Bisschop 1 reacties
Tijdens de Grote Prijs van Engeland deelde Sebastian Vettel een gevoelige nederlaag toe aan zijn grote rivaal Lewis Hamilton. De Duitser pakte niet alleen de zege voor het thuispubliek van Hamilton, ook deed hij goede zaken in het WK.

Vettel: 'Formule 1 seizoen duurt nog lang'

Door zijn vierde overwinning van dit seizoen heeft Vettel nu een voorsprong van acht punten op zijn grootste uitdager Hamilton. Beiden strijden voor hun vijfde wereldtitel maar de Ferrari-coureur rekent zich in deze fase van het seizoen nog niet rijk.

"Het is nu nog te vroeg om het over de titel te hebben. Ondanks dat we nu hebben gewonnen op wat normaal geldt als een typisch circuit voor Mercedes moeten we zeker niet naast onze schoenen gaan lopen. Als we nu steeds een seconde sneller zijn dan de concurrentie maar zo ver is het nog lang niet en dat duurt ook nog wel even," aldus Vettel in gesprek met het Duitse Bild.

Vettel houdt dan ook zeker de concurrentie scherp in de gaten.

"Lewis rijdt altijd sterk maar ook Red Bull moeten we niet vergeten. Voor mij is het het belangrijkste dat we ons blijven ontwikkelen en dat doen we op dit moment."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen