Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel strijdlustig: "In 2019 ga ik er opnieuw vol voor"

Sebastian Vettel moest ook in 2018 zijn meerdere erkennen in aartsrivaal Lewis Hamilton, maar belooft zijn team dat hij in 2019 opnieuw alles zal geven om Ferrari eindelijk weer die titel te bezorgen.

In een speciale kerstboodschap bedankt de Duitser zijn team en blikt hij alvast vooruit naar het nieuwe seizoen waarin hij hoopt dat door een goede samenwerking en communicatie de titel wordt binnengehaald.

"Lieve jongens, een groot dankjewel aan jullie allemaal. Ook al is het ons niet gelukt om dit jaar de titel naar Maranello te brengen, wil ik in ieder geval zeggen dat we ons uiterste best hebben gedaan en dat we dit ook zullen blijven doen." "Laten we voor 2019 opnieuw de mouwen opstropen en elkaar op alle vlakken blijven ondersteunen. Laten we vooral ook goed blijven communiceren met vertrouwen en wederzijds respect. Door als team goed samen te werken, kunnen we die stap zetten." "Wat betreft inzet en enthousiasme zijn we een geweldig team en ik beloof jullie dat ik in 2019 er alles aan zal doen om onze grote droom te bereiken. Nogmaals ontzettend bedankt."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'