Vettel wil met Ferrari de Formule 1 domineren

19 nov. 2017 16:25 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel had lange tijd de beste papieren in huis om dit Formule 1 seizoen de wereldtitel te pakken. Een sterke eerste seizoenshelft werd echter teniet gedaan door mindere resultaten in Azië waardoor Hamilton langszij kon komen en de titel veilig stelde.

Vettel trots op progressie van Ferrari

Ondanks dat Vettel zijn vijfde wereldtitel niet kon binnenhalen, kijkt de Duitser allerminst met een kater terug op het afgelopen seizoen.

Aan Formula 1 laat hij namelijk het volgende weten: "Ik denk dat het een zeer positief jaar is geweest. Niemand had verwacht dat Ferrari zo sterk zou zijn dit jaar."

"We hebben een ongelofelijke stap gezet. We stonden er direct bij de start en hebben het goed volgehouden tot het einde. Er waren veel positieve momenten. Natuurlijk baal ik dat ik geen kampioen ben geworden, dat is absoluut waar maar daarvoor hebben we teveel laten liggen."

Voor Ferrari is het volgend jaar tien jaar geleden dat ze de constructeurstitel pakten. Dit jaar maakte de Italiaanse renstal een flinke stap voorwaarts waardoor Vettel ervan overtuigd is dat Ferrari weer dominant kan zijn in de Formule 1.

"De laatste jaren waren we niet echt competitief. We waren niet in staat om een goede auto te ontwikkelen maar dit jaar hebben we een ongelofelijke stap gezet. Daar hebben we met zijn allen voor gezorgd."

"Ik denk dat we allemaal voelen dat we sterker worden. Hopelijk kunnen we dat doorzetten naar de komende jaren, niet alleen volgend jaar maar ook naar de toekomst. Ons doel is om Ferrari terug aan de top te brengen en dan de Formule 1 te domineren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen