© Monster Yamaha

Nieuwsoverzicht

Viñales wil teamgenoot Rossi verslaan in 2019

Dit seizoen zal het derde seizoen zijn van Maverick Viñales in dienst van het Yamaha-fabrieksteam. De Spanjaard liet al enkele fraaie dingen zien op de M1, maar kon nog niet meestrijden om de titel. Daar hoopt de recent 24 jaar geworden coureur snel verandering in te brengen.

"Dit seizoen hoop ik dat we met Yamaha de stap kunnen maken om mee te kunnen gaan strijden om de wereldtitel. Gezien de ontwikkelingen die men deze winter heeft gemaakt binnen het team verwacht ik dat we deze stap ook daadwerkelijk kunnen gaan zetten."

"Zelf heb ik ook voor een grote verandering gekozen. Ik heb met Esteban Garcia een nieuwe hoofdengineer aan mijn zijde staan. Deze keuze gaat mij dit seizoen zeker winst opleveren. Dat zal ook nodig zijn, want om mee te strijden voor de wereldtitel zal ik in de eerste plaats mijn teamgenoot Valentino Rossi moeten verslaan", aldus Viñales met een lach richting Rossi tijdens de teampresentatie.

"Ik heb met Valentino een uitstekende werkrelatie. We delen elkaars data en dit werkt in het voordeel van het gehele team. Deze samenwerking verloopt nu al twee jaar uitstekend, dus dit jaar denk ik dat we het team samen kunnen terug brengen aan de top."

Met medewerking van Aaron Deckers.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen