Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Viaplay bereikt unieke mijlpaal in Nederland

Viaplay heeft haar resultaten voor het derde kwartaal gedeeld met de wereld. De streamingdienst heeft in Nederland een mijlpaal bereikt.

Start sprintrace Austria GP 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB Images
Sinds maart van dit jaar is Viaplay aanwezig op de Nederlandse markt. De streamingdienst heeft een groot aanbod aan series en films, maar is ook gericht op live sport. Zo heeft het in Nederland de uitzendrechten in handen voor onder meer de Formule 1 en de Premier League.

Het bedrijf zit in de lift. Inmiddels heeft de streamingdienst 6.4 miljoen betalende abonnees en dat is een stijging van 78% ten opzichte van een jaar geleden. CEO Anders Jensen deelt vol trots enkele belangrijke mijlpalen. Zo is in Nederland de grens van een miljoen abonnees doorbroken, net als in Polen het geval is. Daarbij wijst het bedrijf naar de toevoeging van de Premier League, die sinds augustus inbegrepen zit bij Viaplay.

Viaplay breidt uit

Het relatief jonge bedrijf verwacht in 2024 winst te gaan draaien, een jaar eerder dan eerst was geprojecteerd. Dit wijt men aan de sneller dan verwachte toegenomen verkoop van abonnementen en de investeringen in Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. In het laatstgenoemde gebied zal men vanaf 1 november actief zijn.

In de nabije toekomst zal Viaplay zich nog verder uitbreiden, namelijk naar de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk en Zwitserland, waardoor het eind volgend jaar als het goed is in 21 landen wereldwijd actief zal zijn.

Ook interessant:

Briljante Verstappen boezemt concurrentie angst in

Wat betekenen de voorbije weken? Staan we aan de vooravond van een dominant Verstappen-tijdperk? Jij gaf jouw mening daarover al, nu ons podcastpanel nog. Take it away Ruud, Tom en Joris!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

110 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen