Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay gaat tot de Max in Mexico

Wordt Mexico weer MAXico? Max Verstappen is torenhoog favoriet op het circuit waarop hij al driemaal zegevierde. De Grand Prix van Mexico volg je vanzelfsprekend live op Viaplay.

Het Grand Prix-weekend van Mexico moet het weekend van Max Verstappen worden, want de Red Bull-coureur, inmiddels tweevoudig kampioen, won al drie maal de race in Mexico-Stad. Natuurlijk is het raceweekend op het Autodromo Hermanos Rodriguez te zien op Viaplay, waar je als Formule 1-fan aankomend weekend weer goed zit. Op vrijdag is om 20:00 uur de eerste vrije training te zien op de streamingsdienst. Commentaar wordt daarbij verzorgd Allard Kalff en Jeroen Bleekemolen. Direct na de eerste training, om 21:05, gaat Viaplay verder met een documentaire over voormalig Formule 1-coureur die in 1992 voor het Moda-team reed. Het is een portret van misschien wel de meest ongelukkige F1-carrière ooit. Aansluitend blijft Viaplay verder gaan. Om 21:30 uur begint het praatprogramma dat wordt gepresenteerd door Amber Brantsen. Als gasten schuiven Ernest Knoors, Allard Kalff en Rudy van Buren aan tafel aan om het uitgebreid over het weekend te praten. Daarna kan je vanaf klokslag 23:00 uur de tweede vrije training bekijken. Kijk de Formule 1 GP van Mexico live op Viaplay.

Wordt Mexico omgetoverd tot Maxico?

Natuurlijk zit je op zaterdag en zondag goed bij Viaplay. Om 19:00 uur op zaterdag begint de dag met de derde vrije training, gevolgd door de kwalificatie om 22:00 uur. De voorbeschouwing op de o zo belangrijke sessie begint al een uur eerder! Zondag is natuurlijk de grote dag, want dan vindt de GP van Mexico plaats. Kan Verstappen zijn vierde overwinning in Mexico-Stad, zijn veertiende van het seizoen en zijn 34e uit zijn F1-carrière pakken? Het zou betekenen dat hij een record neerzet voor meest gewonnen GPs in één seizoen. Kijk de Formule 1 GP van Mexico live op Viaplay.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi