Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Mexico 2022

Viaplay gaat tot de Max in Mexico

Wordt Mexico weer MAXico? Max Verstappen is torenhoog favoriet op het circuit waarop hij al driemaal zegevierde. De Grand Prix van Mexico volg je vanzelfsprekend live op Viaplay.

Advertorial 25: MAXICO
Verstappen US
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Het Grand Prix-weekend van Mexico moet het weekend van Max Verstappen worden, want de Red Bull-coureur, inmiddels tweevoudig kampioen, won al drie maal de race in Mexico-Stad. Natuurlijk is het raceweekend op het Autodromo Hermanos Rodriguez te zien op Viaplay, waar je als Formule 1-fan aankomend weekend weer goed zit.

Op vrijdag is om 20:00 uur de eerste vrije training te zien op de streamingsdienst. Commentaar wordt daarbij verzorgd Allard Kalff en Jeroen Bleekemolen. Direct na de eerste training, om 21:05, gaat Viaplay verder met een documentaire over voormalig Formule 1-coureur die in 1992 voor het Moda-team reed. Het is een portret van misschien wel de meest ongelukkige F1-carrière ooit.

Aansluitend blijft Viaplay verder gaan. Om 21:30 uur begint het praatprogramma dat wordt gepresenteerd door Amber Brantsen. Als gasten schuiven Ernest Knoors, Allard Kalff en Rudy van Buren aan tafel aan om het uitgebreid over het weekend te praten. Daarna kan je vanaf klokslag 23:00 uur de tweede vrije training bekijken.

Kijk de Formule 1 GP van Mexico live op Viaplay.

Wordt Mexico omgetoverd tot Maxico?

Natuurlijk zit je op zaterdag en zondag goed bij Viaplay. Om 19:00 uur op zaterdag begint de dag met de derde vrije training, gevolgd door de kwalificatie om 22:00 uur. De voorbeschouwing op de o zo belangrijke sessie begint al een uur eerder!

Zondag is natuurlijk de grote dag, want dan vindt de GP van Mexico plaats. Kan Verstappen zijn vierde overwinning in Mexico-Stad, zijn veertiende van het seizoen en zijn 34e uit zijn F1-carrière pakken? Het zou betekenen dat hij een record neerzet voor meest gewonnen GPs in één seizoen.

Kijk de Formule 1 GP van Mexico live op Viaplay.

Ook interessant:

Briljante Verstappen boezemt concurrentie angst in

Wat betekenen de voorbije weken? Staan we aan de vooravond van een dominant Verstappen-tijdperk? Jij gaf jouw mening daarover al, nu ons podcastpanel nog. Take it away Ruud, Tom en Joris!

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Verboden FIA grijpt in en verbiedt Mercedes innovatie-per direct