Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Viaplay kondigt exclusieve Max Verstappen documentaire aan

Fans van Max Verstappen kunnen binnenkort bij Viaplay de documentaire 'Verstappen - Lion Unleashed' kijken. In de exclusieve documentaire krijgen de F1-fans een kijkje in het leven van de Red Bull-coureur.

Viaplay, de nieuwe F1-aanbieder in Nederlander, lanceert samen met Max Verstappen de documentaire 'Verstappen - Lion Unleashed', met de Red Bull-coureur in de hoofdrol. De documentaire is exclusief te zien op Viaplay.

Viaplay kondigde in januari een unieke samenwerking met Max Verstappen aan, waardoor de fans een uniek kijkje in zijn leven krijgen. In zijn documentaire zien we Max, maar ook vader Jos, manager Raymond Vermeulen en anderen terug. Centraal daarin staat de winst van de wereldtitel in 2021 en de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Profiteer nu van een speciale kortingsactie van Viaplay

Meer Formule 1 bij Viaplay

Viaplay lanceert ook de tweedelige documentaire 'F1 talks', met voormalig F1-coureurs Mika Hakkinen en David Coulthard en Le Mans-legende Tom Kristensen. Daarin wordt het verleden, heden en de toekomst van de Formule 1 besproken. De documentaire wordt gehost door Amber Brantsen, de nieuwe F1-presentatrice in Nederland.

Het gehele F1-seizoen 2022 wordt live uitgezonden door Viaplay, met rondom de sessies een groot aanbod aan kwalitatieve F1-programma's. Vanuit de studio in Hilversum wordt de voor- en nabeschouwing verzorgd en vanuit de paddock is er een live show met nationale en internationale experts.

Naast Formule 1 worden tal van sporten uitgezonden, waaronder darts en diverse voetbalcompetities. Het gehele seizoen is er genoeg te zien, want onder de noemer 'Viaplay originals' zijn talloze eigen producties te zien, die aangevuld worden met een breed aanbod aan films en series. Ook voor de kids is er volop te beleven in de vorm van populaire kinderseries.

Vanaf 1 maart is Viaplay in Nederland beschikbaar, met daarbij een speciale kortingsactie..

Viaplay RN365 Nieuwsdossier

36 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull