Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay met indrukwekkende line-up voor Formule 1 GP Groot-Brittannië

Natuurlijk doet Viaplay ook dit weekend weer live verslag van alle gebeurtenissen op het circuit van Silverstone, daar waar de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië wordt verreden. Een grote delegatie van experts zit voor je klaar.

Natuurlijk is de Formule 1 dit weekend de hoofdmode, maar Viaplay brengt met evenveel kundigheid ook de Formule 2, de Formule 3 en de Porsche Supercup naar de huiskamers. Daarom zit je van vrijdag tot en met maandag goed bij Viaplay voor jouw dosis autosport. Tot en met maandag? Jazeker, want dan wordt in het programma 'In de slipstream' nog één keer teruggeblikt op het weekend. Dat weekend begint natuurlijk op de vrijdag met de eerste vrije training in de Formule 1. Allard Kalff en Jeroen Bleekemolen doen daar verslag van en keren daarna nog een keer terug voor de Formule 2-kwalificatie. Vanaf de zaterdag nemen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het Formule 2-commentaar over, aangezien Kalff elders verplichtingen heeft. Uiteraard verzorgt het duo vanaf de tweede vrije training ook het Formule 1-commentaar. Na die tweede vrije training overigens pakt Viaplay direct door met Shakedown, dus blijf gerust even 'plakken'. Formule 1 GP Groot-Brittannië bij Viaplay.

Kees Koning verzorgt gedurende het weekend het commentaar over de F1-sterren van de toekomst in de Formule 3, terwijl Danny Elberse met de Porsche Supercup de grootste cupklasse ter wereld voor zijn rekening neemt. Al die klassen zien we terug op zowel de zaterdag als de zondag, waarbij met name de zondag in het teken staat van race na race na race. In de studio praat natuurlijk Amber Brantsen alles aan elkaar, bijgestaan door de experts als Tom Coronel, Christijan Albers, Ernest Knoors en Kees van de Grint. Op locatie draagt Chiel van Koldenhoven een belangrijk steentje bij met zijn content vanuit de pits. Formule 1 GP Groot-Brittannië bij Viaplay.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"