Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Viaplay pakt groots uit met Formule 1-tiendaagse rondom GP Nederland

Formule 1-fans kunnen direct na de zomerstop genieten van volop Formule 1 bij Viaplay. Vanaf vrijdag 26 augustus staat Viaplay tien dagen lang in het teken van de Formule 1.

Race Start Zandvoort 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het Formule 1-seizoen wordt in het weekend van 26 tot 28 augustus hervat met de Belgische Grand Prix. Voor Viaplay het startsein om flink uit te pakken met liefst tien dagen lang Formule 1. Vanaf 26 augustus wordt afgeteld naar de Dutch Grand Prix.

De Formule 1-fans worden in totaal op zo'n 37 uur live content getrakteerd, waarvan er 25 zijn gereserveerd voor de Dutch GP. De F1-tiendaagse start met de Grand Prix van België en vanaf maandag 29 augustus volgt iedere dag de talkshow Zandvoort Shakedown. Van maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september is Zandvoort Shakedown tussen 20:30 uur en 21:30 uur live te zien. Daarbij worden de uitzendingen vanaf donderdag vanaf Circuit Zandvoort gepresenteerd.

Op vrijdag 2 september begint het GP-weekend in Zandvoort, waar de F1-race zondag 4 september verreden wordt. Gedurende het GP-weekend zijn alle gebeurtenissen op Zandvoort dagelijks vanaf 08:30 uur tot en met 18:00 uur live te volgen.

De Formule 1-tiendaagse wordt gepresenteerd door Amber Brantsen, bijgestaan door alle vaste Viaplay-analisten waaronder Tom Coronel, Christijan Albers en Giedo van der Garde. Daarnaast schuiven verschillende analisten aan, terwijl pit-reporter Stéphane Kox en verslaggevers Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het laatste nieuws vanaf het circuit brengen. Van vrijdag tot met zondag wordt het team aangevuld met Anne-Marie Fokkens, die vanuit het dorp en langs het circuit de fan-beleving naar de huiskamer brengt.

Bekijk de Formule 1 en de Dutch GP live met Viaplay.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

31 reacties

Viaplay
x
Tijdschema Afwijkend tijdschema Formule 1 GP Singapore 2022