Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Viaplay pakt groots uit met Formule 1-tiendaagse rondom GP Nederland

Formule 1-fans kunnen direct na de zomerstop genieten van volop Formule 1 bij Viaplay. Vanaf vrijdag 26 augustus staat Viaplay tien dagen lang in het teken van de Formule 1.

Race Start Zandvoort 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het Formule 1-seizoen wordt in het weekend van 26 tot 28 augustus hervat met de Belgische Grand Prix. Voor Viaplay het startsein om flink uit te pakken met liefst tien dagen lang Formule 1. Vanaf 26 augustus wordt afgeteld naar de Dutch Grand Prix.

De Formule 1-fans worden in totaal op zo'n 37 uur live content getrakteerd, waarvan er 25 zijn gereserveerd voor de Dutch GP. De F1-tiendaagse start met de Grand Prix van België en vanaf maandag 29 augustus volgt iedere dag de talkshow Zandvoort Shakedown. Van maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september is Zandvoort Shakedown tussen 20:30 uur en 21:30 uur live te zien. Daarbij worden de uitzendingen vanaf donderdag vanaf Circuit Zandvoort gepresenteerd.

Op vrijdag 2 september begint het GP-weekend in Zandvoort, waar de F1-race zondag 4 september verreden wordt. Gedurende het GP-weekend zijn alle gebeurtenissen op Zandvoort dagelijks vanaf 08:30 uur tot en met 18:00 uur live te volgen.

De Formule 1-tiendaagse wordt gepresenteerd door Amber Brantsen, bijgestaan door alle vaste Viaplay-analisten waaronder Tom Coronel, Christijan Albers en Giedo van der Garde. Daarnaast schuiven verschillende analisten aan, terwijl pit-reporter Stéphane Kox en verslaggevers Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het laatste nieuws vanaf het circuit brengen. Van vrijdag tot met zondag wordt het team aangevuld met Anne-Marie Fokkens, die vanuit het dorp en langs het circuit de fan-beleving naar de huiskamer brengt.

Bekijk de Formule 1 en de Dutch GP live met Viaplay.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

20 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"