Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay pakt uit, onder andere met terugkeer van oude bekende

De F1-fans mogen zich aankomend weekend opmaken voor een uitgebreid Formule 1-weekend, want het circus strijkt neer in het prachtige Miami, waar voor de tweede keer zal worden geracet. Vanaf de eerste meter op vrijdag tot aan de laatste snik op zondag zal het Grand Prix-weekend te zien zijn op Viaplay.

Hou je avonden aankomend weekend maar vrij, want er wordt weer geracet in de Formule 1. Het is niet zomaar een Grand Prix, maar de GP van Miami, wat betekent dat alle sessies door het tijdsverschil in de Nederlandse avonduren worden verreden. Viaplay pakte op Formule 1 Friday reeds uit met een avondvullend F1-programma, maar dit weekend blijf je goed zitten bij Viaplay. Oude bekende Mike Hezemans is terug van weggeweest. De inwoner van Miami was vorig jaar ook bij enkele Grands Prix aanwezig en zal in Florida weer terugkeren voor de camera. We zullen hem zeker terugzien in de extra lange voorbeschouwingen. Zo kan je dit weekend Formule 1 live kijken op Viaplay.

Zaterdag en zondag

Dat houdt concreet in dat men na de derde vrije training, die vrijdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur wordt verreden, al om 21:00 uur begint met de voorbeschouwing op de kwalificatie op het Miami International Autodrome. Om 22:00 uur begint vervolgens de o zo belangrijke kwalificatie, voorzien van commentaar door het vaste duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. In de studio zijn analisten Tom Coronel en Giedo van der Garde aanwezig om hun oordeel te vellen over alles wat er gebeurt op en naast de baan. Dat is eveneens op zondag het geval, als men anderhalf uur voor aanvang van de Grand Prix van Miami begint met de voorbeschouwing op de race. Coronel en Van der Garde zijn dan om 20:00 uur samen met Brantsen opnieuw van de partij, alvorens de GP om 21:30 begint. Anderhalf uur later weten we als het goed is wie er heeft gewonnen en wordt er natuurlijk nog uitgebreid na beschouwd op de race in Miami. Meer dan genoeg te beleven dus op Viaplay. Mis niets van alle actie in Miami met Viaplay.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"