Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2024

Viaplay pakt uit tijdens Grand Prix-weekend Monaco

Dit weekend vindt één van de hoogtepunten van dit seizoen plaats, namelijk de Grand Prix van Monaco! Mis niets van de actie op dit smalle stratencircuit gedurende dit raceweekend. Viaplay neemt bovendien een extra reporter mee naar locatie.

Bekijk de GP van Monaco met Viaplay

De Grand Prix van Monaco is de bekendste en meest prestigieuze F1-race en staat gepland van vrijdag 24 tot zondag 26 mei. Pracht en praal, gecominbeerd met coureurs die met duizelingwekkende snelheden door de nauwe straten racen. Een ongeluk zit letterlijk in een klein hoekje.

Op vrijdag zullen de eerste twee vrije trainingen plaatsvinden, gevolgd door de derde vrije training en kwalificatiesessie op zaterdag. De race wordt uiteraard gereden op zondag en start wederom op de 'reguliere' tijd, die we van Europese races gewend zijn.

De winnaar van de Grand Prix van Monaco wordt voor eeuwig geëerd met een prestigieuze titel. De race in Monte Carlo wordt beschouwd als een van de meest prominente evenementen van het jaar. Bekendheden van over de hele wereld maken de reis naar het prinsdom, waar de rijken en beroemdheden altijd een speciale status genieten ten opzichte van de gewone mensen.

Met Viaplay kun je alle actie in Monaco live volgen. Daarnaast kun je met jouw Viaplay-account de live timing, onboard-camera's, track positioning en beelden vanuit de pitlane bekijken. Verder kun je ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Cup live bekijken op Viaplay dit weekend, met volop kans op Nederlands succes. In totaal zijn er liefst zes races live te zien dit weekend!

Dit weekend met voormalig Formule 1-coureur ter plaatse

Vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven is uiteraard op locatie aanwezig gedurende de Grand Prix. Maar een bekende vergezelt hem het hele weekend in Monaco, namelijk Christijan Albers die Monaco uit zijn duimpje kent. Vanuit het prinsdom houden ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

In de studio wordt Amber Brantsen vergezeld door Giedo van der Garde én Mike Hezemans. Kees van der Grint is vrijdag aanwezig bij Shakedown en vormt op maandag samen met Allard Kalff het vertrouwde duo bij In de Slipstream.

Dit weekend kunnen Nederlandse fans wederom genieten van de race in de middag door het Europese tijdschema.

Volg de GP van Monaco live met Viaplay!

Viaplay tijdschema Formule 1 GP Monaco 2024

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 24 mei Vrije training 1 13:25
Vrijdag 24 mei Vrije training 2 16:55
Vrijdag 24 mei Shakedown 18:05
Zaterdag 25 mei Vrije training 3 12:25
Zaterdag 25 mei Kwalificatie 15:30
Zondag 26 mei Race 14:00
Zondag 26 mei Paddock walk 20:00
Maandag 27 mei In de Slipstream 18:00

Het raceweekend op Viaplay TV

Op het open net kunnen racefans via Viaplay TV, voormalig SBS 9, genieten van diverse live sessies en integrale uitzendingen van de GP van Monaco.

Op vrijdag zijn de eerste en tweede vrije training live te zien en op zaterdag en zondag worden de herhalingen van de kwalificatie en race uitgezonden. 

Bekijk hieronder het volledige Viaplay TV tijdschema voor alle herhalingen en hoogtepunten van de F1 Monaco GP.

Viaplay TV

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 24 mei 1e training (live) 13:25
Vrijdag 24 mei 2e training (live) 16:55
Vrijdag 24 mei Shakedown (herhaling) 23:00
Zaterdag 25 mei Kwalificatie (herhaling) 23:00
Zondag 26 mei Race (herhaling) 22:00
Viaplay
x
Analyse GP Spanje sleutelmoment in Formule 1-kampioenschap