Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2023

Viaplay zit bovenop bijzonder Formule 1-weekend

Max Verstappen noemde de Formule 1 Grand Prix van Singapore de 'grootste uitdaging' van het jaar. Hoe hij het er desondanks vanaf brengt, zie je natuurlijk het hele weekend live bij Viaplay.

Singapore 2022 start
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Als de Formule 1 neerstrijkt in het verre, verre Singapore, is Viaplay natuurlijk met de vaste ploeg van de partij. Op locatie, maar ook in de Nederlandse studio. Met zijn allen dragen ze er zorg voor dat je niets van dit speciale F1-weekend wilt volgen. De Grand Prix van Singapore is een uniek evenement, met plaatjes die je nergens op dezelfde manier zult zien.

Natuurlijk, als op vrijdag in de eerste vrije training Allard Kalff en Sebastian Bleekemolen het commentaar verzorgen, is het nog licht in Singapore en is het Marina Bay Street Circuit een stratencircuits als alle anderen. Pas als de zon onder is gegaan de baanverlichting diens taak overneemt, slaan de fotografen gretig toe. Dat alleen al maakt de tweede vrije training de moeite waard. Vanaf die tweede training kruipen als vanouds Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk in de commentatorstoelen.

Volop analisten!

Op locatie worden ze bijgestaan door pitreporter Chiel van Koldenhoven. In de studio praat Amber Brantsen alles aan elkaar, terwijl ze als analisten gedurende het weekend Tom Coronel, Ernest Knoors, Sebastian Bleekemolen en Ho-Pin Tung naast haar mag ontvangen. Op maandag schuiven Kees van de Grint en Rudy van Buren aan bij Anne-Greet Haars in het toetje van het weekend, 'in de Slipstream'.

Op zondag doe je er verstandig aan om de televisie om 14:00 uur aan te zetten voor de start van de race. Pak je graag ook de uitgebreide voorbeschouwing mee, dan doe je dat een uurtje eerder. Op zaterdag begint de programmering om 14:30 uur, waarna om 15:00 uur de kwalificatie volgt.

Viaplay-uitzendschema Formule 1 GP Singapore

Programma Dag Starttijd
Eerste vrije training Vrijdag 15 september 11:25 uur
Tweede vrije training Vrijdag 15 september 14:55 uur
Shakedown Vrijdag 15 september 16:00 uur
Derde vrije training Zaterdag 16 september 11:25 uur
Voorbeschouwing kwalificatie Zaterdag 16 september 14:30 uur
Kwalificatie Zaterdag 16 september 15:00 uur
Voorbeschouwing race Zondag 17 september 13:00 uur
Race Zondag 17 september 14:00 uur
In de Slipstream Maandag 18 september 18:00 uur
Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen