Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

Video: Aan boord bij Rossi en Hamilton tijdens langverwachte machinewissel

Eerder werden motor- en autosportfans wereldwijd al getrakteerd op de ruwe beelden van de machinewissel tussen Valentino Rossi en Lewis Hamilton. Nu mogen we genieten van de onboard beelden.

Hamilton rossi
Video
Naar nieuwsoverzicht © Monster Energy

Op maandag negen december was de langverwachte machinewissel tussen Lewis Hamilton en Valentino Rossi eindelijk daar. De zesvoudig Formule 1-wereldkampioen en de zevenvoudig MotoGP-wereldkampioen stapten in en op elkaars machines.

De Italiaan kroop achter het stuur van de Mercedes W08, waar Hamilton in 2017 wereldkampioen mee werd, terwijl Hamilton op zijn beurt op de Yahama YZR-M1 plaatsnam.

Ruim anderhalve week later kunnen we nu ook genieten van de onboard beelden van de machinewissel, die hieronder zijn terug te zien. De bovenste video is de video van Hamilton op de motor van de Italiaan, de onderste is de video van Rossi in de bolide van de Brit.

Luister hieronder naar de laatste F1-podcast van RacingNews365 van dit seizoen, waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen door autocoureurs Tim en Tom Coronel, Formule 1-journalist Ruud Dimmers en gastheer Jeroen van Inkel.

1 reactie

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez