Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Aan boord met Verstappen tijdens zijn geniale start in Hongarije

Max Verstappen stond ruim twintig minuten voor de start van de race nog in de muur, maar toch reed hij na een enkele bocht al op de derde plek. Klim mee aan boord van zijn Red Bull-bolide.

Na een rollercoaster van emoties kon Max Verstappen toch van start in de Grand Prix van Hongarije. Zijn pitcrew repareerde de Red Bull RB16 van de Nederlander in een record tijd, waarna Verstappen hen meteen beloonde door een megastart te maken. De Red Bull-coureur vertrok vanaf de zevende plek initieel niet per se veel beter dan de mannen om hem heen, maar de manier waarop hij zijn auto positioneerde op weg naar de eerste bocht was van de buitencategorie. Het resulteerde in een derde plaats na de eerste bocht en uiteindelijk een tweede finishpositie. Check de beelden van de heerlijke start van Verstappen hieronder.

1285131194917687296

Up four places at turn one, having been in the wall the last time he stomped on the brake pedal @Max33Verstappen #PoweredByHonda pic.twitter.com/7Fs3F68hzi — Honda Racing F1 (@HondaRacingF1) July 20, 2020

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"