Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Video: Circuit Zandvoort geeft update over spectaculaire aanpassingen

Het bedrijf dat de vernieuwingen aan het Circuit Zandvoort voor zijn rekening neemt, VolkerWessels, heeft een update gegeven hoe het ervoor staat met de verbouwing. Die vordert gestaag en er wordt ook meer een meer duidelijk over het alles rond het circuit eruit komt te zien.

Zandvoort 2020
Video
Naar nieuwsoverzicht © VolkerWessels

VolkerWessels laat met onderstaande video dat men bepaald niet stil zit op en rond Circuit Zandvoort. Bij het eerste gedeelte van de baan wordt bijvoorbeeld stevig doorgewerkt aan de pitstraat, de voetgangerstunnel onder het rechte stuk door en de Tarzanbocht. Daarnaast komt de nieuwe verkanting van de Hugenholtzbocht, waar een hellingshoek van 34 procent komt, duidelijk in beeld.

Te zien is eveneens hoe het asfalt wordt vernieuwd, dan wel verbreed. Een van de meest ingrijpende aanpassingen aan het circuit, het ombouwen van de Arie Luyendijkbocht tot een kombocht, wordt daarnaast met de dag indrukwekkender om te zien vanwege de banking die in aanbouw is.

Verder geeft de video nog weer hoe de faciliteiten in en om het circuit worden geüpdatet. De aanpassingen aan de garages voor de teams en de lounges voor bezoekers zijn hiervan een voorbeeld. Bekijk meer in de video hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?