Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: F1-coureurs reageren op horrorcrash Grosjean

Voor de negentien andere coureurs was het natuurlijk al helemaal schrikken toen Romain Grosjean hard crashte, zijn bolide in tweeën brak en er een vlammenzee ontstond. De coureurs reageren na afloop van de race dan ook geschokt en opgelucht tegelijkertijd.

Menig coureur zal na afloop van de Grand Prix van Bahrein niet lang hebben nagedacht over zijn finishpositie. Bij velen was er vooral opluchting dat ze niet een van hun collega coureurs waren verloren. De crash van Grosjean staat bij velen namelijk op het netvlies gebrand, zo blijkt wel als Ziggo Sport een rondje doet en aan de Formule 1-collega's van de Haas-coureur vraagt wat zij van die verschrikkelijke klapper in de openingsronde vonden. Check de beelden van de reacties van de coureurs hieronder.

1333149344669773826

🎙'Ik ben blij dat hij nog bij ons is' 'Vandaag heeft de Halo iemands leven gered' 👏 'Dit ongeluk zag er als niet te overleven uit' 😦 Ook na afloop ging het bij @jackontracks natuurlijk vooral over dé crash van Romain Grosjean #ZiggoSportF1 #F1 #BahrainGP #RomainGrosjean pic.twitter.com/zqXwYSUOyj — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) November 29, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"