Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Video: LMP3-coureur rijdt recht op pitmuur af in bizarre crash

Soms moet je tijdens een autosportwedstrijd uitwijken voor iemand die voor je crasht. Dat het belangrijk is om de goede kant te kiezen, dat laat onderstaande crashvideo wel zien.

Vorig weekend stond natuurlijk grotendeels in het teken van de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten, maar ook elders ter wereld werd geracet. Zo ook op het circuit van Portimao, dat bezoek kreeg van het ELMS-kampioenschap.

In die race gaat het goed mis als één van de LMP2-bolides spint en de achteropkomende coureurs moeten uitwijken. Eén van de LMP3-coureurs kiest voor de rechterkant, maar stuit daar op het begin van de pitmuur. Andreas Laskaratos klapt vol op de muur en mag van geluk spreken dat er op de kopse kant altijd stootkussens staan. Hij stapte op eigen kracht en ongedeerd uit.

De coureur zou zelf aangeven dat hij instinctief reageerde en boven alles zijn concurrenten wilden vermijden, maar dat de pitmuur zich al 'vroeg' aandiende.

Bekijk de opmerkelijk video hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes