Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Video: op zoek naar de beste coureur ooit in de Formule 1

Wie is de grootste Formule 1-coureur aller tijden? En waar meet je dat überhaupt aan af? Die vragen staan centraal in gesprek met Tom Coronel en Rob Kamphues.

De Formule 1 kent in de lange geschiedenis heel wat grote namen. Maar wie is de grootste? Hoeveel wereldtitels heb je überhaupt nodig om tot 'de grootsten' gerekend te worden? En waar staat Max Verstappen in dit vraagstuk?

Tom Coronel en Rob Kamphues en mijmeren tegenover RacingNews365 over dit soort vraagstukken? Is het Michael Schumacher? Lewis Hamilton wellicht? Senna? Prost of die allereerste grootheid Juan Manuel Fangio?

Bekijk hun antwoorden in de video hieronder.

Bovenstaande vraag staat eveneens centraal in de theatershow 'Het Grote Race Circus' van Tom Coronel en Rob Kamphues. Bij RacingNews365 maak je kans op twee kaarten voor de show. Wat moet je daarvoor doen? Laat in de reacties onder dit artikel weten waarom jij er bij móét zijn en met wie. Met de winnaars wordt later deze week contact opgenomen.

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender

4 reacties

RN365 Special
'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'

De RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez wordt op 3 februari onthuld. Red Bull heeft deze winter niet stilgezeten en de nieuwe bolide zal een maximale evolutie zijn van de RB18 waarmee Verstappen vorig jaar kampioen werd, zo schrijft onze technisch F1-analist Paolo Filisetti.

Lees meer
Viaplay
x
Analyse 'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'