Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Video: op zoek naar de beste coureur ooit in de Formule 1

Wie is de grootste Formule 1-coureur aller tijden? En waar meet je dat überhaupt aan af? Die vragen staan centraal in gesprek met Tom Coronel en Rob Kamphues.

De Formule 1 kent in de lange geschiedenis heel wat grote namen. Maar wie is de grootste? Hoeveel wereldtitels heb je überhaupt nodig om tot 'de grootsten' gerekend te worden? En waar staat Max Verstappen in dit vraagstuk?

Tom Coronel en Rob Kamphues en mijmeren tegenover RacingNews365 over dit soort vraagstukken? Is het Michael Schumacher? Lewis Hamilton wellicht? Senna? Prost of die allereerste grootheid Juan Manuel Fangio?

Bekijk hun antwoorden in de video hieronder.

Bovenstaande vraag staat eveneens centraal in de theatershow 'Het Grote Race Circus' van Tom Coronel en Rob Kamphues. Bij RacingNews365 maak je kans op twee kaarten voor de show. Wat moet je daarvoor doen? Laat in de reacties onder dit artikel weten waarom jij er bij móét zijn en met wie. Met de winnaars wordt later deze week contact opgenomen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Meest gelezen

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Australië