Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
F1-nieuws

Video: Tom Coronel voortaan als 'The Showman' door het leven

Tom Coronel heeft op feestelijke wijze zijn nieuwe 'branding' voor het nieuwe WTCR-seizoen onthuld. De Nederlander gaat dit jaar in met een nieuw startnummer én een heuse bijnaam.

"Bij de overgang van de WTCC naar de huidige WTCR werd er door de organisatie een video gepresenteerd en daarin noemden ze mij 'The Showman.' Daar kan ik prima mee leven. Ik ben eigenlijk altijd positief gestemd, extrovert en wel in voor wat gekkigheid. Maar dan wel met een serieuze ondertoon en ook dat past goed", aldus Coronel, die dit jaar aan de start verschijnt in het WTCR met een Cupra van het Belgische Comtoyou Racing.

"Wanneer je via Google eens wat verder zoekt op The Greatest Showman' kom je bij iemand in een circus uit en ook daar liggen veel overeenkomsten. In mijn jeugdjaren ben ik veel opgetrokken met de mensen van Circus Toni Boltini. Dan zie je dat achter de lach voor het publiek het er ook heel serieus aan toe gaat. Dat is ook precies wat ik bedoel."

Daarnaast komt de coureur uit Eemnes vanaf dit jaar uit met een nieuw startnummer: "Overigens hebben we de bijnaam dit jaar gecombineerd met een nieuw logo en het nieuwe startnummer 50 (ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zijn sponsor DHL, red.), dat dit jaar ook op een passende manier ook op de overall staat en in vele van onze marketing uitingen naar buiten zal komen."

Hieronder is de video te bekijken waarin Coronel zijn nieuwe bijnaam en nummer onthult.