© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Villeneuve: ‘Hamilton’s gedrag is fake’

25 jul. 2018 11:11 Ruud Dimmers 7 reacties
Het theatrale gedrag van Lewis Hamilton tijdens het Grand Prix-weekend in Duitsland was slecht acteerwerk. Dit laat voormalig F1-coureur Jacques Villeneuve weten.

Lewis Hamilton zette social media in vuur en vlam met zijn bijzondere uitspraken en zijn gedrag tijdens het weekend was op zijn minst vreemd te worden. Volgens Villeneuve is het slecht acteerwerk.

Nadat Hamilton tijdens de kwalificatie stilviel met een technisch defect knielde hij naast zijn Mercedes, nadat hij eerder nog probeerde om zijn auto honderden meters terug te duwen naar de pits.

"Hij haalt de Formule 1 en Hollywood door elkaar, want alles wat hij doet is een act," aldus de Canadees in gesprek met AutoBild.

Volgens Villeneuve zet Hamilton zichzelf als een soort Jezusfiguur neer: "Op social media doet hij net alsof hij Jezus is. Ook de manier waarop hij bij zijn auto knielde na het probleem in de kwalificatie, leek wel op de lijdende Christus. Wat hij daarna postte was de Bergrede."

Ook op zondag kiet Hamilton van zich horen. Met veel gevoel voor drama sprak hij na de race, maar ook op het podium was zijn gedrag opmerkelijk volgens Villeneuve: "Hij gebaarde toen heel dramatisch dat iedereen wel kon zien wie de plotselinge regen had gestuurd."

Na afloop van de race zocht Lewis ook de confrontatie met Sky Sports die volgens de Brit niet positief genoeg waren over zijn optreden, nadat hij eerder al uithaalde naar zijn ‘haters’ op Instagram.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen