Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Mick Schumacher

Villeneuve: "Niet goed dat Mick Schumacher zoveel wordt bewierookt"

Mick Schumacher maakt dit seizoen een wisselvallig jaar door in de Formule 2. De jonge Duitser is nog niet heel constant, maar wist al wel één race te winnen. De druk op het jonge talent is echter immens en volgens Jacques Villeneuve speelt Ferrari hier bepalende rol in.

Tegenover de Italiaanse krant de Corriere dello Sport spreekt de Jacques Villeneuve zich uit over de zoon van zijn oude rivaal Michael Schumacher: "Ik vind dat je het die jongen niet aan kunt doen om hem zo te bewieroken. Die druk doet hem in mijn ogen meer kwaad dan goed en ook Ferrari speelt daar een rol in. Voor hen is al die media-aandacht namelijk wél interessant en zij zullen alle publiciteit dan ook graag verwelkomen."

Volgens de Canadees werkt het vergrootglas waar hij in de media vaak onder ligt echter averechts voor het jonge talent: "Niemand weet wat Mick in huis heeft en toch verwacht iedereen dat hij eventjes hetzelfde pad gaat bewandelen als zijn vader. Dat is in mijn ogen verkeerd, zeker omdat we nog geen idee wat zijn potentie is en of hij überhaupt over het juiste talent beschikt. Het zou dan ook fijn zijn voor hem als de mensen om hem heen ervoor zorgen dat hij minder in de publiciteit komt."

De volgende race in de Formule 2 wordt verreden op het circuit van Sotsji in Rusland.

Kan Max Verstappen in Rusland goed voor de dag komen? Luister nu naar de nieuwste RacingNews365 podcast, waarin Tom Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel vooruit blikken op de Grand Prix van Rusland die komend weekend verreden wordt.

3 reacties