Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Voormalig F1-coureur doet zeer opvallende voorspelling over toekomst Verstappen

Hoe ziet de toekomst van Max Verstappen eruit in de Formule 1? Daar wordt de afgelopen tijd veel over gesproken en nu komt oud-coureur Karun Chandhok met een zeer opvallende uitspraak...

Verstappen FP3 Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen is momenteel samen met Red Bull Racing de dominante factor in de Formule 1. Verstappen heeft zich tot en met het einde van 2028 aan de Oostenrijkse renstal verbonden, maar nu wordt er hevig gespeculeerd over de toekomst van de drievoudig wereldkampioen. De grote vraag is namelijk: dient Verstappen zijn contract wel uit?

Er is namelijk veel gaande binnen het team van Red Bull Racing en dat zou ook zomaar consequenties voor de toekomst van Verstappen kunnen hebben. Voormalig Formule 1-coureur, Karun Chandhok, die zelf elf Grands Prix reed, houdt er een opvallende voorspelling op na wat betreft de toekomst van Verstappen.

"We hadden er nooit aan gedacht dat Verstappen het team zou verlaten, totdat alles rond Red Bull zich ontvouwde aan het begin van het seizoen. Ik denk steeds meer dat Max in 2025 bij Red Bull zal blijven. Ik denk dat hij 2026 vrij neemt en er een jaar tussenuit gaat. Dan kan hij zien wat er gebeurt. En in 2027 kan hij overal naartoe, toch?", zo stelt Chandhok in de Sky Sports F1 Podcast

"Hij had het over zijn ambities om Le Mans en andere raceseries te rijden. Ik denk dat hij wel wat gaat doen in 2026, omdat hij een jaar vrij heeft genomen in de F1. En dan kan hij zien wie er het beste voor staat met de nieuwe reglementen. Lewis Hamilton zou dan aan het einde van zijn tweejarige contract zitten bij Ferrari. Verstappen zou dan in 2027 naar Ferrari kunnen gaan, naar Mercedes en zou ook terug gaan naar Red Bull. Ik denk dat dat zou kunnen gebeuren", aldus Chandhok.

Daarbij ziet de voormalig F1-coureur geen reden om eerder te vertrekken bij Red Bull Racing voor Verstappen. "Blijf in 2025, wanneer je weet dat de auto goed genoeg zal zijn om vijfvoudig wereldkampioen te worden", zo sluit hij af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Emilia-Romagna 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training