Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Voormalig Verstappen-criticus draait 180 graden: "Max kan de beste ooit worden"

In het verleden liet Felipe Massa zich regelmatig kritisch uit over Max Verstappen. Maar de voormalig F1-coureur kan inmiddels ook niet meer om de klasse van Verstappen heen.

Verstappen Massa 2017
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Felipe Massa reed drie seizoenen samen met Max Verstappen in de Formule 1. Aan het einde van 2017 ging de oud-coureur van Williams, Ferrari en Sauber met race-pensioen, maar regelmatig laat hij nog van zich horen. Zo is hij verwikkeld in een juridische procedure om de misgelopen WK-titel van 2008 alsnog op te eisen. Waar de teller bij Massa daarom op nul titels staat, is die bij Verstappen inmiddels opgelopen naar drie wereldtitels in de Formule 1.

In het verleden liet Massa zich nogal eens kritisch uit over Verstappen. Zo zei hij in de afgelopen jaren onder meer dat 'Max Verstappen de dominantie van Hamilton niet zomaar zal doorbreken' en ook vond hij dat 'Max mentaal sterker moet worden'. "Ik heb Max zien debuteren als 17-jarig mannetje. Hij is een groot talent, maar op mentaal vlak kan hij nog stappen maken."

Nu Verstappen in de afgelopen jaren drie wereldtitels heeft gepakt, moet ook Massa erkennen dat de Nederlandse Red Bull-coureur een van de toppers in de F1-historie is. "Hij kan de nummer één worden in de F1-geschiedenis, alle records van Schumacher, Hamilton en iedereen verslaan", zegt Massa in gesprek met Infobea.

"Hij heeft een ongelooflijk talent. Hij laat het zien met al zijn races. Verstappen bewijst dat hij een coureur is die alle records kan breken. Uiteraard heeft hij een competitieve auto nodig zoals hij nu heeft. Hij is een coureur die zich kan meten met Senna, met Fangio, met Schumacher, met Hamilton of met wie dan ook op dat niveau."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen vindt vertrek Newey niet onoverkomelijk voor Red Bull