Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Waarom Verstappen nog niet zeker weet of hij in Saoedi-Arabië ook gaat domineren

Met een foutloze zege in Bahrein is Max Verstappen het seizoen voortreffelijk begonnen. Maar dit wil volgens de wereldkampioen niet zeggen dat Red Bull ook in de tweede race van het seizoen in Saoedi-Arabië gaat domineren.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Na zijn feilloze zege in Bahrein ging Max Verstappen tegenover onder ander Racingnews365 dieper in op de mogelijkheden die er voor Red Bull liggen in Saoedi-Arabië. Daar wordt op 19 maart de tweede race van het seizoen gereden in Djedda.

"Dat is een heel, heel ander circuit dan Bahrein. Daar zijn meer rechte stukken, snelle bochten en zullen de banden minder snel slijten. En juist in het bandenmanagement waren we nu erg goed", tempert Verstappen de verwachtingen. "Als je het hebt over racesnelheid dan verwacht ik dat iedereen in Djedda dichter bij elkaar zal zitten."

Na de desastreuze start van vorige seizoen (2x DNF) is Verstappen blij met de 1-2 voor Red Bull in Bahrein. "Een geweldige start voor het hele team, dit is niet iets dat we gewend waren. We zijn blij, maar zullen moeten blijven werken. Djedda wordt echt weer anders. Onze wagen lijkt sterk op hoge snelheid, maar ik denk dat Ferrari erg snel is op het rechte stuk, iets dat in Djedda voor hen natuurlijk erg fijn is. De tijd zal leren hoe het uitpakt."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Bahrein 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?